Lottoland samlar lottspelen online

Lottoland är ny etablerad spelbolag som erbjuder de största lotterna i Europa och värden. PowerBall och MegaMillions som har haft rekordvinster i USA och värden men även bland annat EuroMillions och EuroJackpot.

Lottoland har just nu ett välkomsterbjudande i EuroJackpot Spela en rad gratis, helt utan insättning eller omsättningskrav. Lottoland samlar de största lottospelen utomlands och möjliggör de från Sverige online.  Här hittar man även svenska Lotto. Genom att erbjuda stor bred på olika lotterier från olika delar av värden är idag Lottoland ett av de största spelbolagen för lotto, med över 3 miljoner spelare.

För att göra det som trygga och smartaste valet kan man själv bestämma en egen insättnings -eller spelargräns för varje månad. Även spelhistorik görs så man håller koll på sina vinstresultat.

Lotto är något som har funnit lång tid i vår historia, online lotto möjliggör internationell lotta för fler. En revolution för lottospelare är spel online. Familjemedlemmar eller vänner gå ihop och spela tillsammans.  Detta är Lottolands affärsmodell i fyra steg  (1) spelare väljer sina nummer,  (2) spelaren betalar sina rader, (3) officiella dragning äger rum och (4) vinstlotterna betalas ut.

Online lotto gör spel bekvämt där man välja sina nummer och se resultat i telefon, surfplatta eller dator.

Källa: lottoland.se


Eyoale Tadese

Smartphones och hemautomation är min grej. Kontakta mig på e-post: eyoale@teknikzon.se.

Publicerat av Eyoale Tadese

Smartphones och hemautomation är min grej. Kontakta mig på e-post: eyoale@teknikzon.se.

Integritetsinställningscenter